Hyra Ljud

Fest-Service Event AB erbjuder många olika ljudpaket till fester och event, alltid till låga priser! 

Här finner ni våra mest populära ljudpaket, perfekta till bröllop, födelsedagsfest, personalfest och studentskiva och många andra event. Vi erbjuder såväl färdiga paket för event upptill ca 200 personer, som anpassade och skräddarsydda paket för alla typer av event.  Som de festfixare och eventbolag som vi är ordnar vi många event i Malmö och resten av skåne varje år, låt oss fixa festen eller eventet så garanterar vi att det blir lyckat!

Stativ och kablar mm som behövs följer med och ingår i priset. I alla paket ingår kabel för anslutning av Iphone, mobil, mp3, mobil, dator eller platta. Vill du ansluta DJ-mixer eller mikrofon så har vi självklart kablar till detta också. Vi har duktiga tekniker som klarar allt från körer till storband och allt där i mellan.

Hos oss kan du hyra stora ljudystem, line-arrays, lämpliga för arrangemang för tusentals personer såväl inne som utomhus. Kontakta oss för offert!

Vi anger till varje ljudpaket hur många personer de fungerar till, men även storlek på lokal och andra saker påverkar, så se detta som en hjälp för att hitta rätt system. Generellt är det alltid bättre att gå upp en storlek om man är osäker på om det räcker.

Vi har ett tjugotal uppsättningar med ljudpaket på lager, allt för att du som kund ska kunna boka även om du är sent ute. så även om du är sent ute har vi nästan garanterat något ljus och ljus att erbjuda dig, tveka inte att kontakta oss även samma dag!

Att vi har mycket ljud och ljus att välja på gör det också ibland svårare för dig som kund att välja rätt, men vi hjälper dig självklart att välja det system som både passar din fest och plånbok bäst. Är du osäker på vad du behöver - inga problem - kontakta oss så hjälper vi dig att sätta ihop ljud och ljus som passar just ditt evenemang!