Studentflak 2024

Tusentals nöjda studenter kan inte ha fel...  Vi har levererat de bästa studentflaken i Skåne och Halmstad under 13 års tid!

20220609 163023 1

Nytt för 2024 är att ni kan ordna er egen flakvärd och därigenom spara 1000 kr på priset! 

Våra studentflak var en succé 2023, precis som tidigare år, vi har anordnat Skånes bästa studentflak sedan ni gick på mellanstadiet :)  Vi körde över 20 studentflak 2023 och vi hade många hundra nöjda studenter som dansade och festade på våra flak! Vi körde även flera flak under Pride-festivalen. 

Våra ljudsystem spelar fantastiskt högt och med våra driftsäkra och moderna inverter-elverk garanterar vi högtryck på flaken! Fest-Service Event AB har inte haft ETT ENDA flak med tekniska problem under 13 års körning, fråga våra konkurrenter om de kan säga det samma! Vi blir tyvärr uppringda alldeles för ofta i maj/juni av ledsna studenter vars flakarrangör ställt in deras körning i sista stund. Vi har funnits i 13 år och vi skulle aldrig kunnat överleva om vi inte levererat de bästa flaken år efter år!

Vi använder endast kända märken av hög kvalité, extra viktigt att allt fungerar under den korta tid ni ska åka på ert flak,finns inte utrymme för några tekniska problem då!

För oss är säkerheten väldigt viktig, vi använder därför endast stora och säkra lastbilar som uppfyller alla gällande regler från Polisen och Transportstyrelsen. 

Vi har alltid flakvärd/tekniker inkluderat i priset, detta då anser att säkerheten under er färd är viktigast! Flakvärden kostar 1000 kr extra hos våra konkurenter, ta med detta när ni jämför priserna. Ni kan ordna egen flakvärd, då sänker vi priset 1000 kr!

När ni jämför våra priser med våra konkurrenter, tänk på att hos oss ingår ALLT ni behöver, många andra tar bort flakvärden, vilket påverkar säkerheten, något vi aldrig skulle göra. Andra uthyrare som erbjuder studentflak tar ca 1000 kr eller mer för en flakvärd, vissa erbjuder det inte ens. Värdera er säkerhet - boka flak från oss där flakvärden ingår i priset från början.

Vi använder endast stora och säkra flakbilar, de har ca 2,5 x 6 meters flak och uppfyller alla säkerhetskrav, och vi anlitar endast erfarna lastbilschaufförer som kör lastbil yrkesmässigt. Vi anmäler in till polisen i varje stad så de har uppgifter på förare och lastbil.

Vi erbjuder studentflak i hela Skåne samt Halmstad, under 2023 hördes och syntes våra flak i de flesta städer och på de flesta skolor i Malmö, Lund, Ängelholm, Helsingborg, Ystad, Trelleborg, Eslöv, Kristianstad, Landskrona, Ljungby, Växjö och Halmstad bland annat!

Bilder och filmer från tidigare år hittar ni på Instagram och Facebook 

20220607 150537 120220609 141701

Vi har dessutom vår egen partylåt - lyssna eller ladda hem den här: Kom och festa med oss

Nedan kan du läsa mer om våra kompletta studentflak som uppfyller alla gällande regler. Självklart följer kablar mm som behövs med och ingår i priset. Utkörning/montering/installation ingår i priserna nedan!

Redan 2012 skrev Sydsvenskan ett reportage om Fest-Service (vilken klass gick ni då i...  ;)

Alla paket har enkel anslutning av mp3, mobil, Ipad eller dator till våra system, anslut via Bluetooth (vilket vi rekomenderar) eller via kabel. Det går även att välja till DJ som spelar er favoritmusik ( från 1500 kr) och DJ-bänk med tex Pioneers DJ-spelare om ni har egen DJ.

Det brukar dyka upp många frågor, vi har samlat svaren på de vanligaste här:  http://fest-service.se/uthyrning/studentflak/fragor  

Självklart betalar ni ert flak via faktura och er bank och ni får kvitto och bekräftelse på er bokning i god tid, och vi tecknar alltid avtal med er.

Mer info

 • Pris 17.995 kr
 • Upp till 45 pers
 • I paketet komplett

Mer info

 • Pris 21.995 kr
 • Upp till 65 pers
 • I paketet komplett

Mer info

 • Pris 1.000 kr

Mer info

 • Pris 100 kr

Mer info

 • Pris 1.500 kr

Mer info

 • Pris 12.900 kr

Mer info

 • Upp till .
 • I paketet .