Studentflak 2022

Tusentals nöjda studenter kan inte ha fel...  Vi har levererat de bästa studentflaken i Skåne och Halmstad under 10 års tid!

Tyvärr så blev det inga flak under 2020 och 2021 på grund av Coronapandemin, men inför 2022 satsar vi ännu hårdare!

Nytt för 2022 är att ni kan ordna er egen flakvärd och därigenom spara 1000 kr på priset! 

Nytt är också att på grund av Corona så garanterar vi 100% återbetalning om flakåkning förbjuds 2022.

Våra studentflak var en succé 2019, precis som tidigare år, vi har anordnat Skånes bästa studentflak sedan ni gick på mellanstadiet :)  Vi körde över 30 studentflak 2019 och 2018 och vi hade många hundra nöjda studenter som dansade och festade på våra flak! Vi körde även flera flak under Pride-festivalen. 

Våra ljudsystem spelar fantastiskt högt och med våra driftsäkra och moderna inverter-elverk garanterar vi högtryck på flaken! Fest-Service Event AB har inte haft ETT ENDA flak med tekniska problem under 10 års körning, fråga våra konkurrenter om de kan säga det samma!

Vi använder endast kända märken av hög kvalité, extra viktigt att allt fungerar under den korta tid ni ska åka på ert flak,finns inte utrymme för några tekniska problem då!

För oss är säkerheten väldigt viktig, vi använder därför endast stora och säkra lastbilar som uppfyller alla gällande regler från Polisen och Transportstyrelsen. 

Vi har alltid flakvärd/tekniker inkluderat i priset, detta då anser att säkerheten under er färd är viktigast! Flakvärden kostar 1000 kr extra hos våra konkurenter, ta med detta när ni jämför priserna. Ni kan ordna egen flakvärd, då sänker vi priset 1000 kr!

När ni jämför våra priser med våra konkurrenter, tänk på att hos oss ingår ALLT ni behöver, många andra tar bort flakvärden, vilket påverkar säkerheten, något vi aldrig skulle göra. Andra uthyrare som erbjuder studentflak tar ca 1000 kr eller mer för en flakvärd, vissa erbjuder det inte ens. Värdera er säkerhet - boka flak från oss där flakvärden ingår i priset från början.

Vi använder endast stora och säkra flakbilar, de har ca 2,5 x 6 meters flak och uppfyller alla säkerhetskrav. Vi anmäler in till polisen i varje stad så de har uppgifter på förare och lastbil.

Vi erbjuder studentflak i hela Skåne samt Halmstad, under 2019 hördes och syntes våra flak i de flesta städer och på de flesta skolor i Malmö, Lund, Ängelholm, Helsingborg, Ystad, Trelleborg, Eslöv, Kristianstad, Landskrona, Ljungby, Växjö och Halmstad bland annat!

Bilder och filmer från tidigare år hittar ni i vårt Galleri,  Instagram och Facebook 

Studentflak 2021 web

Vi har dessutom vår egen partylåt - lyssna eller ladda hem den här: Kom och festa med oss

Nedan kan du läsa mer om våra kompletta studentflak som uppfyller alla gällande regler. Självklart följer kablar mm som behövs med och ingår i priset. Utkörning/montering/installation ingår i priserna nedan!

Läs reportaget som skrevs om oss redan 2012 i Sydsvenskan: Studentflak

Alla paket har kabel för anslutning av t ex mp3, mobil, dator eller Iphone, ni kan välja till bluetooth-anslutning för endast 200 kr extra. Det går även att välja till DJ som spelar er favoritmusik ( från 1500 kr) och DJ-bänk med tex Pioneer 350-serie om ni har egen DJ.

Det brukar dyka upp många frågor, vi har samlat svaren på de vanligaste här:  http://fest-service.se/uthyrning/studentflak/fragor  

Självklart betalar ni ert flak via faktura och er bank och ni får kvitto och bekräftelse på er bokning i god tid, och vi tecknar alltid avtal med er.

Mer info

 • Pris 15.500 kr
 • Upp till 45 pers
 • I paketet komplett

Mer info

 • Pris 19.900 kr
 • Upp till 60 pers
 • I paketet komplett

Mer info

 • Pris 1.000 kr

Mer info

 • Pris 100 kr

Mer info

 • Pris 1.500 kr

Mer info

 • Pris 10.500 kr

Mer info

 • Upp till .
 • I paketet .